Ples 2004

obrázek z plesu

V sobotu 31.1.2004 se uskutečnil IX. letecký ples našeho aeroklubu. Tak jako roky před tím se konal v kulturním domě v Hodkovicích nad Mohelkou. Po odevzdání svrchníku usměvavým šatnářkám a zakoupení lístku, jste se dostali do spárů krásných hostesek (Jitušky a Katky) a jejich panáčků becherovky.

Ples nám letos zahájila sličná pilotka ze Zbraslavic, ale všichni víme, že to je stále naše Ája. Poté následovalo několik ukázek taneční školy Ilma a pak tanec za zvuků příjemné hudby od skupiny Kapelníci. Tanec byl přerušován pouze tanečními ukázkami, tombolou a příjemným popovídáním u skleničky lahodného moku v baru U vrtule. Jako každý rok jsme se naučili nový tanec (letos ve stylu country), vyhráli spoustu cen v tombole a prožili příjemný večer ve společnosti kamarádů letců a přívrženců létání.

obrázek z plesu

Podle ohlasů je jasné, že se ples vydařil. Chystáme tedy další. Bohužel vznikl problém se sálem, ale organizační tým věří, že do zimy se nějaký nový podaří objevit.

A na závěr několik slov poděkování. Především sponzorům, za jejich krásné dary do tomboly, organizátorům, pomocníkům připravujícím sál, starajícím se o chod plesu a závěrečný úklid. Největší dík patří Hance, která celou akci řídila a zajišťovala a Elišce, která celý večer strávila v baru, bohužel na té né moc populární straně.A samozřejmě také Jirkovi Vokřínkovi, který pod drsným dohledem statných hasičů odhazoval ve svém krásném obleku půl hodiny před začátkem plesu sníh od nouzových východů.

BKLB-M-A