Ples 2005

obrázek z plesu

I přes problémy se sálem se nám podařilo 26.2.2005 uspořádat X. letecký ples. Ples začal jako obvykle v 20.00 místního času.

V šatně se o nás staraly usmívající se hasičky. Hned za rohem jsme se mohli vydat k báru, ale většina návštěvníků se nejdříve vrhla na Hanku s Věrkou a zakoupili si lístek. Poté se s gustem chopili skleničky becherovky nabízené sličnými květinkami Jíťou a Káťou.

Ten, kdo přišel včas, mohl shlédnout zahajovací předtančení. Ten, kdo včas nechodí, o něj přišel. Ale ukázkové taneční vstupy proběhly několikrát během večera, takže přišel jen o část podívané.

obrázek z plesu

K tanci nám opět hrála skupina Kapelníci, ale na sklenku lahodného moku nebylo možno zajít do baru U vrtule, ale bylo nutno navštívit nové bary vytvořené v kulturním domě. Ale jak bylo vidět, barové pultíky se lidem líbily, neboť kolem nich postávalo vždy několik jedinců. U některých osob však měly barmanky větší úspěch než barové pultíky, takže obsluha musela odolávat nejenom náporu žíznivců, ale i náporu chtivých mladíků.

Během večera nás Ilma opět učila nové tance. Většině se moc líbily, i když to někdy byla pěkná fuška. Někdo se pořádně zapotil u šimi-šimi, někdo zase při seznamování s novými tanečníky či tanečnicemi.

obrázek z plesu

Jako obvykle byla přichystána bohatá tombola. Losů bylo dost a cen také, bohužel ne všichni byli s výhrou spokojeni. Ale jak se říká: "Neštěstí ve hře, štěstí v lásce!", tak snad nikdo nepřijde zkrátka. Samozřejmě, že proběhlo i losování čísel stolů o překrásný dort, který měl jisto jistě úspěch. O půlnoci se všichni soustředili na losování velké tomboly o věci "velmi hodnotné".

A co ještě dodat? Ples se vydařil a snad se i většině lidí líbil. Tak snad za rok. A úplný závěr patří poděkování. Nevíte komu? No přeci sponzorům, za jejich dary a pořadatelům, za jejich práci s přípravou plesu.

BKLB-M-A


obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu obrázek z plesu